UPDATE: A scris mesaje de adio pe pereți și s-a sinucis. Cadavrul a fost identificat!

UPDATE:     Poliția a găsit documentele bărbatului aflat în putrefacție. Îl cheamă Ion Manole, este din Pitești si avea 53 de ani. Pe pereții locuinței abandonate au fost găsite mesaje atât pentru cei doi copii ai lui, ambii majori, cat și pentru frații lui, nu însă și pentru soție, de care era despărțit în fapt, nu și în acte. Trupul lui a fost dus la medicina legală pentru necropsie. Doar așa se va afla când a murit și care este cauza morții. Cea mai plauzibilă variantă ar fi aceea că s-ar fi sinucis, asta pentru că în majoritatea mesajelor adresate rudelor se spune că le iubește și că îi pare rău.

UPDATE:  Descoperire macabră astăzi în judetul Argeș.

Trupul unui bărbat, aflat în putrefacție, a fost descoperit întâmplător de o femeie într-o casă părăsită. Ca să ajungă la el polițiștii au fost nevoiți să meargă sute de metri pe jos.
Descoperirea a fost făcută în localitatea Moșoaia.  O bătrână a intrat din curiozitate într-o casă părăsită. Femeia a văzut pe geam că ceva se afla acolo și când a intrat a rămas stupefiată; era un cadavru.

Autoritățile au fost solicitate la fața locului, însă, ca să ajungă, a fost nevoie să parcurgă mai multe sute de metri pe jos din cauza străzii plină de nămol. La fel, angajații ambulanței, care nici nu au mai fost nevoiti să constate decesul, trupul fiind în putrefacție. Se estimează că zace acolo de luni bune. Anchetatorii spun că este foarte greu de identificat bărbatul și ca nimeni nu a fost dat dispărut din zona respectiva. Pe pereți se află un mesaj care, probabil, face în referire la frații celui găsit mort.

Polițiștii caută acum în toată casa pentru a găsi indicii cu privire la bărbatul dispărut sau actele acestuia.

 

NEWS:

La Moșoaia, în satul Smeura, într-o casă părăsită a fost descoperit un cadavru aflat în putrefacție. Este vorba despre un bărbat. Nu i se știe identitatea. Polițiștii fac cercetări pentru a afla dacă este vorba despre o crima sau pur și simplu de un om fără adăpost care a murit în respectiva locuință.