CAZ ȘOCANT ÎN ARGEȘ! Și-a pierdut soțul într-un accident rutier, iar acum ...

În urmă cu o săptămână, un accident rutier cumplit a avut loc în comuna Bascov, în urma căruia, un tânăr de 30 de ani a murit, după ce mașina i-a fost spulberată de un tir.
Adrian Gălan se afla în autoturism cu mama sa, care de altfel, și-a pierdut viața. Bărbatul a lăsat în urmă o soție și un bebeluș de doar 6 săptămâni, care fusese botezat cu doar o săptămână înainte de tragedie.

Florentina Gălan era căsătorită cu Adrian Gălan din luna august a anului trecut. Acum, femeia a rămas fără singurul sprijin din casă. Adrian era stâlpul familiei, căci Florentina nu lucra, stătea acasă cu cel mic. Familia locuiește cu chirie, iar ea acum nu poate să îi ofere copilului toate condițiile necesare pentru a-l crește. De asemenea, ambii părinți ai băiețelului de doar 6 săptămâni, au avut copilării pline de greutăți. Părinții Florentinei au decedat, ea fiind instituționalizată de Protecția Copilului. Chiar dacă a trecut prin multe greutăți, Florentina a fost și foarte ambițioasă. A absolvit Universitatea din Pitești, Facultatea de Inginerie Fizică și este absolventă de master. În prezent, este înscrisă la studiile de doctorat în cadrul Universității Politehnica din București.

Fiind în concediu postnatal, Florentina nu dispune de un venit. Protoieria Pitesti si Parohia „Sfantul Apostol Andrei” au demarat o campanie umanitară pentru Florentina Gălan și fiul ei, iar cei dornici să îi ajute vor putea să facă donații până la sfârșitul lunii aprilie.

Cei care vor să o ajute pe mamică, o pot face și prin donații directe prin banca BCR, Cod IBAN: RO66RNCB0022080084690001 Galan Florentina.

 

Sursa: teotrandafir.com