Cum să te trezeşti cu mascaţii la masa ta!? ÎN PITEŞTI!

 

În noaptea de 20 spre 21 august poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Piteşti, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat trei controale pe raza municipiului Piteşti, la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale unde erau amenajate cluburi sau discoteci.

BONURI FISCALE...ALTĂDATĂ!

Cu ocazia controalelor, la două dintre societăţile comerciale controlate, poliţiştii au stabilit că reprezentanţii acestora nu emiseseră bonuri fiscale pentru produse comercializate a căror valoare totală care depăşeşte suma de 1000 de lei.

CU DEDICAŢIE DIN PARTEA POLIŢIŞTILOR! 55.000 DE LEI

Reprezentanţii societăţilor au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 55.000 de lei. De asemenea, la cea de-a treia societate comercială controlată, poliţiştii au identificat 6.285 de lei şi 270 de euro, sume care nu au putut fi justificate prin bonuri sau alte documente fiscale.

Reprezentanţii societăţii comerciale au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 3000 de lei, iar sumele de bani identificate au fost confiscate.