Decesul unei femei denunțat de preot. Părintele a observat că defuncta avea ceva la gât

UPDATE, 24 decembrie:

Așa cum prezentam zilele trecute, decesul unei femei a generat un dosar penal, polițiștii desfășurând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Conform noilor informații, se pare că minciuna familiei a fost descoperite de preotul satului, părintele observând că defuncta avea ceva la gât, mai exact o pânză înfășurată. Fiind o imagine ciudată, preotul a anunțat Poliția.

La faţa locului au ajuns Polițiștii Secției Rurale Domnești.

Din cercetări a reieșit că familia femeii a ascuns cauza morții și față de medicul de familie, spunând că bătrâna a murit pentru că era bolnavă. Medicul, știind cu ce probleme de sănătate se lupta femeia, a eliberat certificatul medical constatator al decesului.

----------------------------------------------------------------

 

Caz șocant într-o localitate din Argeș. Polițiștii veniți în inspecție pentru a verifica dacă se respectă măsurile de limitare a numărului de participanți la un priveghi au avut surpriza de a descoperi că familia ascunsese auza reală a decesului unei femei de 73 de ani. Conform acestora, femeia s-ar fi spânzurat, membrii familiei efectuând demersuri pentru a obține în mod ilicit actul constatator al decesului.

S-a întâmplat în Pietroșani, acolo unde oamenii legii au identificat 28 de persoane, iar dintre acestea 20 de persoane au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare totală de 7.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19. 

CITEȘTE ȘI ... Se deschid restaurantele, cinematografele și sălile de jocuri în Argeș!


Totodată, oamenii au pus la punct toate pregătirile pentru înhumare, fără a sesiza autoritățile.

”În cauză verificările au fost preluate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, care desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.”

Persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Curtea de Argeș, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei. Totodată poliţiştii desfăşoară cercetări şi cu privire la modul în care au fost eliberate documentele constatatoare de deces.