LACRIMI ȘI DURERE! Doi frați, victime într-un tragic accident! Unul a decedat, celalalt e în stare foarte gravă!

Cei doi tineri aflați în autoturismul Solenza implicat azi in accidentul de la Budeasa, erau frați, unul a decedat iar celălalt se află intr-o stare foarte gravă. Băieţii, din comuna Mălureni, sunt fiii unui fost consilier local din comună. Tânărul decedat se numește Alexandru Mateescu (24 de ani), iar fratele său, grav rănit, Dragoș Mateescu. Familia băieților implicați în accident desfăşura activităţi agricole.

Sandy, aşa cum ii ziceau prietenii, cel care și-a pierdut viața în tragicul accident, era pasionat de cursele de mașini, după cum se poate observa şi de pe pagina sa de socializare. Alexandru Mateescu ar fi împlinit 24 de ani peste câteva zile, pe 13 septembrie.

CITIŢI AICI... DETALII DESPRE TRAGICUL ACCIDENT DE LA BUDEASA

Contactat telefonic, primarul comunei Mălureni a fost şocat să afle tragica veste, ii cunoştea foarte bine pe cei doi tineri, despre care a avut numai cuvinte de laudă: erau niște copii cuminți, muncitori, işi ajutau familia foarte mult.

Prietenii și familia sunt șocați de vestea tragică. Deja, prietenii lui Sandy au inceput să posteze mesaje de condoleanţe pe pagina sa de socializare:

”Pe bune, nu cred. A mai plecat un înger dintre noi. Te-ai dus lângă Nicu . . De ce tu ? De ce așa de tânăr ... Ai lasat familia îndurerată Sandy de ce.. Dumnezeu sa te odihnească în pace. Pasiunea ta mașinile și astea te-au distrus. Ai grijă de familia ta de acolo de sus . Încă nu îmi vine să cred. Încă aştept un mesaj de la tine să imi zici " Tolea ce faci mă ". Condoleanțe familiei!”, a scris unul dintre prietenii acestuia.

”Dumnezeu să te ierte! Ai lăsat un gol în sufletele noastre...nu te vom uite niciodată”

”Nici acum nu pot să cred că nu mai ești. Nu o să te uit niciodată. Ai fost un bun prieten. Un tovarăș care m-a învățat multe.
Odihnește-te în pace Sandy Mateescu.”

”Tu nu ai plecat, tu ești tot cu noi, ești și vei fi în inimile noastre! Odihnește-te în pace suflet bun!”

”Ne sunt sufletele împietrite de durere la aflarea veștii dispariției premature și nedrepte a celor care ne-au fost mentori și colegi. I-am cunoscut, i-am apreciat, i-am admirat! Vor rămâne veșnic în amintirea noastră! Suntem alături de familiile îndoliate. Sincere condoleanțe!”