VIDEO! NOU ÎN PITEȘTI! ZUMBA cu bebeluşul la purtător!

UPDATE! VIDEO DE LA ÎNTALNIREA DE ASTĂZI!

Proaspetele mămici vor avea ocazia să danseze ZUMBA, cu bebeluşii la purtător, în Săptămâna Internațională de Babywearing.

Astfel, astăzi, începând cu ora 16:00 la sediul Şcolii Mamei SAMAS din cadrul Medical Center "Dr. Iuliana Copăcianu" (Bd. Republicii 21, Piteşti) și-au dat întâlnire mămicile care au dansat în acelaşi timp cu bebeluşii lor, dar şi graviduţele.

CITEȘTE ȘI ... NU RATAŢI! DUELUL VIORILOR - spectacol de excepţie în Piteşti

În cadrul întâlnirii organizatorii vor vorbi despre beneficiile purtării bebeluşului încă de la naştere, despre poziţiile corecte, despre ce înseamnă un sistem ergonomic şi care sunt acele sisteme care îi fac rău bebeluşului. Mămicile vor putea încerca sisteme ergonomice şi le vor putea achiziţiona la un preţ special. După această lecţie deschisă, începe petrecerea mămicilor şi a copilaşilor.

CITEȘTE ȘI ... FELICITĂRI! Șefa OPC a devenit mămică

Instructorul de Babywearing, Izabel Gavrilă, le va arăta mămicilor exerciţii de fitness pe care să le poată face cu bebeluşul la purtător, iar ulterior se va dansa ZUMBA împreună cu instructorul Alexandra Tomulescu.

Mămicile care participă la eveniment pot primi un premiu special prin tragere la sorţi: un cover de iarnă pentru o mamică sau un wrap elastic Manduca pentru o gravidă.
Participarea este GRATUITĂ şi se face pe baza înscrierii (locurile sunt limitate) printr-un email la programari@programsamas.ro cu numele, telefonul şi data estimată a naşterii (pentru gravide) sau data de naştere a bebeluşului (pentru mămici).