O mamă din Piteşti, amendată după ce a căutat haine în gunoaie pentru cei trei copii

O femeie din Piteşti, mamă a trei copii, a fost amendată de Poliţia Locală, după ce a căutat haine în gunoaie pentru copii. Totul s-a întâmplat pe 17 februarie, pe strada Carpenului din Piteşti. Fără să stea pe gânduri, poliţiştii locali din Piteşti au decis că femeia trebuie pedepsită pentru fapta ei, motiv pentru care i-au întocmit un proces-verbal prin care au amendat-o cu 100 de lei.

"Susnumita a fost depistată în timp ce colecta deşeuri textile de la rampa de gunoi situată pe strada mai sus menţionată", se arată în procesul-verbal întocmit de Poliţia Locală şi publicat pe reţelele de socializare de Sorina Bunescu, o femeie impresionată de povestea tristă a mamei cu trei copii.

CITEȘTE ȘI ... Și-a găsit fratele înjunghiat

Până să fie 'prinsă' de poliţişti, femeia reuşise să găsească, la gunoaie, două haine potrivite pentru copiii ei, dar şi o pereche de ghete nerupte. Impresionaţi de povestea mamei cu trei copii, sute de oameni din Piteşti s-au oferit să o ajute cu bani pentru a plăti amenda. Mai mult, oamenii au anunţat că vor ajuta familia şi cu haine sau mâncare pentru cei trei copii.

Sursa: observator.tv