Primarul din Valea Iașului – VINDECAT!  Este așteptat acasă!

Sfârșit de săptămână bun pentru primarul comunei argeșene Valea Iasului, Nicolae Barbu, unul dintre cei 3900 de argeșeni care au trăit în această perioadă experiența deloc ușoară a infecției cu virusul SARS COVID 2. 

CITEȘTE ȘI ... Alte 10 corturi de oxigen au ajuns la pacienții din Argeș!


Nicolae Barbu a fost depistat prozitiv în data de 23 iulie și a fost internat la spitalul din localitatea pe care o păstorește, spital pe care l-a sprijinit cu fiecare ocazie în toți cei peste 16  ani de mandat. Din nefericire, starea de sănătate a lui Nicolae Barbu s-a înrăutățit pe parcursul bolii (pe fondul creșterii acelerate a unor valori glicemice), fiind necesar transferul său de urgență la Victor Babes. După zile de tratament, primarul a primit astăzi al doilea test negativ succesiv in 72 de ore, așa cum stabileste protocolul medical, pentru a fi declarat vindecat. Slăbit, dar extrem de bucuros că s-a terminat această perioadă nefericită, domnia sa urmează să vină acasă și să își reia cat mai repede activitatea. 

CITEȘTE ȘI ... COVID-19 în Argeș: 96 cazuri noi și 48 reconfirmate în 24 de ore!


Starea de incertitudine și îngrijorările care au marcat administratia locală din Valea Iasului si cetățenii iau sfârșit (un sfârșit fericit), urmând ca primarul să se întoarcă sănătos și imunizat printre ai săi. 
Aceleași motive de liniște și mulțumire, după multe incercări (domnia sa ajungând chiar la ATI) le are și prim gospodarul comunei Săpata, Petre Funie, care – la începutul acestei săptămâni-  a fost declarat vindecat și externat din Spitalul Colentina.