Sălile de fitness - închise în Argeș până în septembrie! Se anunță proteste

Ultima hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, adoptată ieri, prevede prelungirea suspendării activității sălilor de culturism, fitness, gimnastica aerobica si altor asemnea activitati pe o perioadă de încă 14 zile, începând cu data de astăzi, 18 august, ora 8.00.

Ca reacție la această hotărâre, proprietarii sălilor de fitness din județ au anunțat un protest care va fi organizat vineri, în centrul Piteștiului, începând cu ora 17:00. 

CITEȘTE ȘI ... RadicStar continuă extinderea! Un nou magazin în Pitești


Se mențin active restricțiile și în cazul evenimentelor de tip târg sau bâlci, dar și în cazul activităților comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri.

”Se suspenda evenimentele publice de tip targ, balci si alte asemenea, precum si activitatea de agrement in spatii de tip piscina, bazin de inot, strand, cu exceptia activitatilor fizice desfasurate de catre sportivii de performanta, in toate localitatile judetului Arges, pe o perioada de 14 zile, incepand cu data de astazi, 18 august a.c.

Activitatile comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri se suspenda intre orele 24.00-06.00, pe o perioada de 14 zile, incepand cu data de astazi, 18 august a.c., ora 08.00, administratorii spatiilor in care se desfasoara aceste activitati asigurand monitorizarea permanenta a respectarii de catre personalul de deservire si de catre clienti a masurilor de limitare a raspandirii virusului SARS-CoV-2.

Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfasoara activitati in spatii special destinate, dispuse in exteriorul cladirilor unde desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile si alte asemenea, nu poate incepe inainte de ora 06.00, si nu poate depasi ora 24.00, ultima comanda putand fi preluata cel tarziu la orele 23.00, pe o perioada de 14 zile, incepand cu data de astazi, 18 august a.c.”