Trafic îngreunat pe DN73! Accident între 3 autoturisme soldat cu o victimă!

Update: 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 66 de ani, din Leresti, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, nu ar fi păstrat distanța regulamentară în  mers și a intrat în coliziune, inițial cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Buzoești, apoi cu un autoturism condus de bărbat de 48 de ani, din Maracineni, ambele oprite la o trecere de pietoni.

Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a conducătorului primului autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Update: 

Accidentul s-a soldat cu o singură victimă care a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism cranio facial, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 66 de ani, acesta a primit ingrijiri medicale și a fost transportat ulterior la spital.

 

În urmă cu puțin timp la numărul de urgențe 112 a fost anunțat un accident rutier între trei autoturisme pe DN73, în comuna Micesti.

La fața locului intervine Detasamentul Mioveni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor.

Din cauza accidentului traficul este îngreunat.


Revenim cu detalii.