Tudor Pendiuc a contestat alegerile!

În urmă cu câteva minute, Tudor Pendiuc a contestat rezultatul alegerilor din Piteşti.

"Am cerut renumărarea voturilor. Nu am făcut altceva decât să răspund solicitărilor si mesajelor venite de la foarte mulţi cetăţeni care m-au bombardat de azi dimineaţă încoace, nemulţumiţi şi cu îndoieli vizavi de corectitudinea rezultatului anunţat. Din respect pentru cei care au fost la vot, pentru toti oamenii care au fost la vot, am cerut renumărarea tuturor voturilor. Sunt foarte multe buletine anulate, au fost amestecate anumite buletine, oboseală, modul în care au fost numărate şi aşa mai departe...E corect să aflăm care este rezultatul real. Dacă este cel anunţat, ăsta este votul, te supui lui, mergi mai departe, feliciţi învingătorul fără nicio problemă! Dar după ce se face renumărarea voturilor!" a declarat Tudor Pendiuc pentru Sursata.ro.

Vă reaminim că, conform numărătorii paralele, Tudor Pendiuc a pierdut Piteştiul la o distanţă de numai 338 de voturi.

De asemenea, reprezentanţii Partidului pentru Argeş şi Muscel au cotestat acum câteva minute rezultatul de la Piteşti, formaţiunea fiind la 17 voturi diferenţă de scorul care ar permite intrarea PAM în Consiliul Local.

Surse din cadrul Biroului Electoral Judeţean susţin că -la acest moment- sunt şi alţi progonişti care şi-au anunţat intenţia de a contesta rezultatul alegerilor din Piteşti.