Uluitor! Un argeșean de 32 de ani și-a luat de nevastă o fetiță de 11 ani! E liber!

Uluitor! Un argeșean de 32 de ani și-a luat de nevastă o fetiță de 11 ani! E liber!

Află povestea părinților care "și-au dat" copila într-o noapte de beție.


Individul, vecin cu părinții copilei, ar fi mers vineri seara să pețească fata, iar aceștia și-ar fi dat acordul să ia copila acasă la el. Zis și făcut. Ce înțelegere au făcut cei trei sau ce metodă a folosit omul pentru a-i convinge pe părinți, rămâne să se stabilească în cadrul anchetei.  

Cert este că bărbatul de 32 de ani a ajuns cu minora acasă la el și crezând, probabil, că este într-adevăr soțul copilei, a întreținut relații sexuale cu ea.


Întrebarea care răsună pe buzele tuturor este cum pot niște părinți să își ofere copilul ca pe un simplu obiect unui om care i-ar putea fi tată?

Băutura le-a luat mințile

Culmea este că peste câteva ore, în cursul nopții, părinții fetei au fost cei care au sunat la Poliție, anunțând că minora nu s-a mai întors acasă. Explicația? Ei bine, se pare că oamenii, împătimiți ai alcoolului, erau mult prea „veseli” atunci când vecinul lor a venit s-o ceară de nevastă pe copilă, iar peste câteva ore, aceștia nu și-au mai amintit ce au discutat.

Se pare că părinții fetei, care locuiesc de când lumea în Sălătrucu, au 8 copii, dintre care doi sunt majori. Niciunul dintre ei nu are serviciu, însă mai muncesc cu ziua pe la vecini. Mai mult, acum câțiva ani, de milă, comunitatea din Sălătrucu i-a ajutat să își facă locuința, oferindu-le materiale, ba chiar au fost ajutați să și-o mobileze, primind de la cearceafuri și perne până la paturi suprapuse pentru cei 8 copii. Și primăria comunei i-a ajutat în acest demers:


„Oamenii au o situație mai dificilă. Sunt săraci, o perioadă au beneficiat și de ajutor social, ba chiar au fost ajutați de noi toți să își facă locuința și să și-o mobileze. Am fost de foarte multe ori la ei în casă. Sunt oameni liniștiți, nu îmi explic cum au ajuns să își dea fata. Nu sunt scandalagii, sunt liniștiți în felul lor și până acum și-au îngrijit copiii așa cum au putut. Singura problemă este că le place băutura. Nu știu nici dacă li s-a promis ceva în schimb atunci când și-au dat fata. Probabil alcoolul le-a luat mințile”, a declarat, pentru Sursa ta, edilul comunei Salatrucu, Nicolae Langer.

Deși au fost ajutați să își facă locuința, camerele fiind modernizate cu paturi suprapuse pentru copii și baie, se pare că oamenii nu au reușit să o întrețină. Așa cum susține primarul comunei, nu s-au ocupat de casă, iar acum este de nedescris. 


Cine este bărbatul de 32 de ani care a luat-o de nevastă pe minoră

Despre omul care a întreținut relații sexuale cu fetița, crezându-se soțul ei, nu se știu foarte multe lucruri. Bărbatul nu locuiește de foarte mult timp în comuna Sălătrucu și nici nu are familie, însă la fel ca și în cazul părinților fetei, omul mai muncește cu ziua pe la vecini, neavând serviciu. Așa a cunoscut-o și pe copila de 11 ani, în timp ce munceau amândoi prin sat.


Fata de 11 ani și 5 dintre frații săi- preluați în regim de urgență de DGASPC

În urma apariției în media a acestui caz, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) s-a autosesizat. Fata de 11 ani a fost preluată în regim de urgență și plasată unui asistent maternal profesionist. De asemenea, alți 5 frați de-ai acesteia, minori, au fost și ei preluați din familie, aflându-se acum în grija unui asistent maternal.

„Din primele informații, cei 5 frați ai fetei nu au fost supuși unor agresiuni sexuale cum s-a petrecut în cazul minorei, dar erau evident neglijați. Urmează ca instanța să stabilească unde vor ajunge copiii în viitor. Atât copila, cât și frații ei vor beneficia de consiliere psihologică”, a declarat pentru Sursa Ta Andreea Teodorescu, șef serviciu DGASPC.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 32 de ani nu are antecedente. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar duminică a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar. Totodată, are interdicţia de a lua legătura cu fata sau cu părinţii acesteia. De asemenea, potrivit anchetatorilor, în urma controlului ginecologic, s-a constatat că fata nu era virgină în momentul în care a întreținut relații sexuale cu vecinul de 32 de ani.