(video) Și-a violat fiica de 6 ani - eliberat din arest

UPDATE, 4 iunie 2020

Instanța a respins propunerea de înlocuire a măsurii controlului judiciar în cazul lui Stoica Antonio, cel care inițial a fost condamnat cu suspendate pentru viol comis asupra copilului. 

Urmează să se judece contestația formulată de Parchet dar din păcate până când va fi dată o sentinţă definitivă, bărbatul va fi liber.

Reamintim faptul că în luna noiembrie a anului trecut, Antonio Stoica a profitat de absenţa soţiei de acasă și şi-a abuzat propria fiică, o copilă de 6 ani.

După ce mama s-a întors acasă, după aproximativ două luni, fetița i-a povestit cele întâmplate, iar femeia, șocată, a sesizat poliția.

Bărbatul a fost dus atunci la audieri unde, inițial, a negat totul. 

Într-un final și-a recunoscut faptele și a fost arestat preventiv, măsură menţinută timp de aproximativ 7 luni, de Judecătoria Piteşti.

Acesta a fost condamnat la o pedeapsă cu suspendare de doi ani și 11 luni, motiv pentru care judecătorii au dispus punerea în libertate de îndată a individului.

 

 

Update 5 noiembrie

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, din Pitești, acuzat că și-a violat propria fiică, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti cu propunere de luare a unei masuri preventive. Astfel, instanța a hotărât ca individul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Se pare că totul s-a aflat atunci când micuța, în vârstă de 6 ani, i-a povestit mamei prin ce a trecut. Femeia ar fi fost plecată de acasă, o perioadă, în Prahova, pentru rezolvarea unor probleme.

Bărbatul mai are doi copii.

 

Un piteștean, în vârstă de 50 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către politistii din cadrul Serviciului Investigatii Criminale Arges, fiind acuzat de viol.

CITEȘTE ȘI ....  (video) Și-a găsit socrul arzând ca o torță

Mai exact, cercetările oamenilor legii arată că, în perioada septembrie-octombrie, barbatul ar fi intretinut raporturi sexuale cu fiica sa minora, impotriva vointei ei.

Bărbatul va fi prezentat mâine Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, cu propunere de luare a unei masuri preventive.