Vâlcean lăsat în libertate. A furat ceasuri de mână în valoare de 500 de lei

Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut un bărbat de 32 de ani, din localitatea Câineni, judeţul Vâlcea.


Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 28 decembrie, cel în cauză ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuinţe, profitând de neatenţia persoanei vătămate şi de faptul că poarta de acces nu era încuiată, ar fi pătruns în curtea unei locuinţe, apoi într-un imobil de locuit, de unde ar fi sustras mai multe ceasuri de mână. 


Semnalmentele persoanei bănuite au fost comunicate poliţiştilor pitşteni, iar bărbatul a fost depistat pe raza Secţiei 2 Poliţie Piteşti. 
Prejudiciul, în valoare de aproximativ 500 de lei, a fost recuperat în totaliate şi restituit persoanei vătămate.


După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, după care, în cursul zilei de astăzi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.


Ulterior, acesta a fost preluat de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, pentru cercetări în alte cauze penale, aflate în lucru la nivelul acestei unităţi de poliţie.