(video) Gabor SPP-ist în cap de pod, la Drăganu!

Grav accident rutier in aceasta dimineața pe drumul național 7 Pitești Râmnicu Vâlcea, in localitatea Draganu din Arges. Șoferul unui autoturism înmatriculat în judetul Mureș a adormit la volan și a pătruns pe contrasens. Mașina s-a oprit într-un cap de pod. 

La fața locului nu există nicio urmă de frânare, semn că șoferul s-a trezit direct încarcerat, după impactul extrem de violent cu respectivul cap de pod din beton. Toți cei din mașină dormeau, așa că nici nu și-au dat seama ce s-a întâmplat. 


La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de la ambulanță și de la SMURD, inclusiv un echipaj de terapie intensivă mobilă. Și cei de la descarcerare au ajuns acolo.

CITEȘTE ȘI ... Fiica secretarei vicelui Zidaru - reţinută în Italia într-un caz de prostituţie şi şantaj


Toți cei pantru ocupanți ai mașinii au ajuns la spital, doi în stare gravă. Buimac, unul dintre ei ar fi spus că e de la SPP. Și într-adevăr, mașina avea SPP la număr. În fapt cei patru sunt țigani gabori care plecaseră in miez de noapte de la Târgu Mureș ca sa ajunga in zori in capitală să facă afaceri cu tablă. 

Din cauza accidentului traficul pe DN7 s-a desfășurat cu dificultate. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.