(video) Îi înșela pe patronii pentru care lucra. Toți banii astfel obținuți îi juca

Angajat de încredere, un tânăr din Pitești în vârstă de 31 de ani, a țepuit mai multe firme. Pe scurt, piteșteanul încasa în propriul cont sumele pe care era trimis să le ridice în numele firmelor angajatoare. 

CITEȘTE ȘI ... (VIDEO) A rămas sub cerul liber! Vecinii se tem că omul vrea să dea foc satului

Așa se face că, din 2016 și până în prezent, piteșteanul a înșelat mai mulți patroni, din mai multe județe. A fost prins la București și adus la Pitești. In urma audierilor, polițiștii piteștenii l-au reținut pentru 24 de ore. 


Înșelăciune, fals, uz de fals, acestea sunt acuzațiile aduse unui piteștean. Mai mult, bărbatul este cercetat pentru furt calificat. Prima fapta ar fi fost comisă de individ în anul 2016. Au urmat și altele, similare. Mai mult, unuia dintre patronii pentru care lucra ca șofer, pe care nu a putut sa îl tepuiasca așa cum era obisnuit, încasând banii firmei in propriul cont, i-a spart biroul și i-a furat calculatorul. La audieri, tânărul și-a recunoscut o parte din fapte. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul se ridică la aproximativ 4000 de euro, bani pe care individul i-a jucat la jocuri de noroc.