Elev la școala de șoferi, prins cu 122 km la oră în localitate!

 Un elev care se pregătea să dea examen pentru a obține permisul de conducere a fost prins circulând în judetul Argeș de aparatul radar cu peste 120 km la oră. Culmea, era însoțit de instructorul care trebuia să îl învețe să circule regulamentar. Radarul era amplasat pe drumul dintre Pitești și Brașov, în localitatea Țițești din Arges. Polițiștii au rămas uimiti când ecranul radarului a arătat 122 de kilometri la oră, iar cel pe care l-au oprit era un elev care participa la instructajul pentru a obține permisul de conducere.

CITEȘTE ȘI ... Rănit din cauza unei femei!

Elevul, un tânăr de 22 de ani din municipiul Câmpulung Muscel, nu a putut da explicații cu privire la comportamentul lui chiar înainte de a obține permisul de conducere. Culmea, tânărul era însoțit de instructorul pe a cărui mașină făcea cursurile. Bărbatul de 62 de ani spune că nu a fost atent că tânărul apăsat pedala de accelerație Întreaga responsabilitate pentru gestul tânărului inconștient o poartă instructorul. Acestuia i-a fost ridicat permisul și a primit amendă.

UPDATE:

Instructorul a fost sancționat contraventional de politiști cu amendă in valoare de 2900 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile. Pe perioada suspendării dreptului de circulatie instructorul nu va ma putea desfășura activitati de pregatire a cursantilor.

UPDATE:

Tânărul vitezoman, ce urma să dea examen pentru obținerea permisului luna aceasta, spune că ii pare rau. In rest, nu vrea sa comenteze. Instructorul care a permis ilegalitatea a gasit si explicatia: "A intrat intr-o depășire. I-am zis: stai! Nu știu cât avea la oră. Trebuia ăa mergem sa exersam: să facem parcări, mersul înapoi..."

UPDATE:

Din primele informații, cursantul care se afla la volan are 22 de ani si este din Câmpulung. Tot câmpulungean este și instructorul auto, născut in 1956, care se afla în mașina cu tânărul pe care il instruia într-ale șoferiei. Aceștia se indreptau spre Pitești în momentul când au dat în radar cu 122 km la oră. Politiștii efectuează cercetări. Pentru fapta comisă, instructorul auto riscă să rămană fara permis de conducere și să fie amendat. De asemenea, va fi verificată și mașina cu care cei doi se deplasau. In cazul in care nu corespunde, vor fi luate măsurile care se impun.

Un elev aflat în timpul pregătirii pentru obținerea permisului de conducere a fost inregistrat, în urmă cu puțin timp, de aparatul radar pe DN 73, în comuna Titești, cu viteza de 122 km/h.