Atenție cum vă îmbrăcați azi! Temperatura scade dramatic

Joi, în ultima zi din octombrie, temperaturile vor crește puțin pe timpul zilei și vor mai ajunge la 11 grade Celsius doar în nord-vest. În plus, vântul va amplifica senzația de frig în regiunile sudice. Precipitațiile vor fi prezente în jumătatea de sud a țării și vor fi ploi la câmpie, ninsori la munte și mixte în zonele subcarpatice.

CITEȘTE ȘI ... Cisternă răsturnată în Albota

Cu cât ne vom apropia de sfârșitul săptămânii, cu atât vremea va deveni mai prietenoasă. Temperaturile vor crește treptat, vor ajunge sâmbătă la valori normale pentru începutul lunii noiembrie, iar duminică vor depăși 20 de grade Celsius în vestul țării. Precipitațiile vor deveni puține și slabe vineri, iar în weekend, vor fi câțiva stropi de ploaie din loc în loc în vestul, nordul și centrul țării. În cursul nopților, ceața va crea probleme în zonele joase de relief.

De vineri, atmosfera va începe să se schimbe în Capitală. Temperaturile vor crește până la 9 grade la amiază, dar noaptea, vor avea valori de îngheț la periferia orașului. Apoi, în weekend, vremea se va încălzi chiar mai mult decât ar fi normal.


Sursa: Digi24.ro