Tânăr arestat pentru proxenetism! Făcea parte dintr-o rețea națională!

Mascații au dat năvală, ieri, în orașul Topoveni, căutând un tânăr argeșean care este acuzat de proxenetims și aderarea la grup infracțional.
Ciuflea Răducu Marian, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce Curtea de Apel București a emis un mandat pe numele său. Bărbatul este din comuna Rătești.
Acum, tânărul este în arestul IPJ Argeș.

CITEȘTE ȘI ... Tu cât trebuie să muncești pentru banii ăștia? 12,5 MILIOANE DE EURO! Au mai fost prinși trei din rețeaua lui Vader!


La această acțiune au participat polițiștii Serviciului Investigatii Criminale Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeş.

Reamintim că, luna trecută, au fost efectuate mai multe percheziții în București și Argeș. Tânărul a fost arestat la domiciuliu, însă procurorii au făcut apel. Astfel, magistrații au decis, în cele din urmă, ca tânărul să fie arestat preventiv.

Ciuflea Răducu Marian făcea parte dintr-o rețea națională cu ramificații în București, Dâmbovița, Timiș și Ilfov. Aceștia trimiteau fete în Irlanda, Marea Britanie şi Germania. Metoda proxeneților era cea „lover boy”, proxeneții agățând fete naive pe care le făceau să se îndrăgostească, în „tunarea” cărora investeau și pe care le trimiteau apoi în cluburi de lux din Occident, în vitrinele cartierelor roșii sau în apartamente destinate prostituției pentru sume de bani uriașe.