Tânăr argeșean și-a pierdut viața într-o încăierare cu săbii de măcelărie!

Un tânăr argeșean, originar din localitatea Popești, a sfârșit tragic în urma unui scandal petrecut într-un orășel de lângă Koln, din Germania.
Acesta lucra împreună cu fratele său, în vâstă de 25 de ani, la o măcelărie.
Încăierarea a avut loc la un restaurant din zona respectivă, unde nouă bărbați amețiti de vaporii alcoolului s-au luat la ceartă, conflictul degenerând în bătaie. Agresorii erau cunoscuti pentru violenta lor.
Unul dintre frati a fost lovit în cap cu pumnul si apoi un cuţit de macelarie şi a căzut într-o baltă de sânge, iar fratele lui a suferit leziuni la nivelul capului .

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! Accident în Pitești: O femeie și-a pierdut viața

Ambii frați au ajuns la spital, unul dintre ei decedând în cele din urmă.
Fraţii din Arges erau plecaţi de peste un an la muncă în Germania şi lucrau la o fabrica de produse din carne.

După atac, agresorii au fugit, însă poliţiştii germani au reuşit să-i identifice, să-i reţină şi să-i ducă la audieri.
Doi vâlceni, în vârstă de 19 și 27 de ani, au fost audiați de polițiștii germani și puși sub acuzare de procurorii din Koln şi vor fi anchetaţi pentru crimă. Între timp, conform spuselor familiei tânărului mort, aceștia au fost eliberați.
Poliţiştii presupun că autorii faptei ar fi folosit chiar unul dintre cuţitele speciale cu care tranşau carcasele de animale.
Familia nu concepe cum tinerii din Vâlcea sunt liberi. Ultima întâlnire a familiei cu tânărul care și-a pierdut viața a fost în preajma sărbătorilor pascale.

Tanarul a fost înmormântat ieri la Popesti.