Târg de Crăciun în Pitești! Unde va fi amplasat

Târgul de Crăciun din Pitești nu va mai fi amplasat în centrul municipiului, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori, ci în locaţia de la Bowling. De asemenea, Târgul va fi deschis peste câteva zile, pe 15 decembrie.

Municipalitatea a fost nevoită să mute aproape toate evenimentele de Crăciun în zona Bowling. Încă de săptămâna trecută, odată cu amplasarea Orășelului Copiilor, blocarea parcării Bazinului Olimpic a dus la o adevărată nebunie în partea respectivă a orașului.

Cei care frecventează, cu copiii sau pentru ei, Bazinul Olimpic au fost foarte deranjaţi de faptul că parcarea a fost ocupată cu tiribombe. Încă din ziua în care s-au instalat echipamentele, au început nemulțumirile, după cum s-a putut vedea pe pagina InfoTrafic Pitești. Unul dintre membri a postat câteva imagini și un comentariu, care au stârnit  numeroase reacții de nemulțumire. Mihai Vatafu, 1 decembrie: „În atenția celor ce vor vrea să meargă la Bazinul Olimpic sau la Orășelul Copiilor: NU VEȚI AVEA UNDE SĂ PARCAȚI! «Datorită» autorităților (in)competente, de mâine (n.r. 2 decembrie) în acea zonă o să fie «mirobolant». Mulţumim Ionică&Co!”, se arată în Săptămânalul Ancheta.