TÂRG DE CRĂCIUN LA MIOVENI! PRIMA EDIȚIE!

TÂRG DE CRĂCIUN LA MIOVENI! PRIMA EDIȚIE! În acest an are loc prima ediție a Târgului de Craciun de la Mioveni!

Primăria orașului Mioveni își exprimă intenția de a organiza în luna decembrie a acestui an, prima ediție a ”Târgului de Crăciun”, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.


Acest târg își propune întâmpinarea Crăciunului la Mioveni, într-o atmosferă caldă, de sărbătoare, în lumina sutelor de ghirlande multicolore ce vor lumina Centrul Civic, reprezentând ocazia perfectă pentru a admira și cumpara cadouri inedite și produse tradiționale alimentare sau nealimentare, specifice acestei perioade a anului.


În perioada de funcționare a ”Târgului de Crăciun – Mioveni 2016” (15-17 decembrie), vor fi organizate zilnic programe artistice, momente de animație pentru cei mici și multe alte surprize pentru toate vârstele.


Pentru organizarea acestui eveniment, sunt așteptați să își anunțe participarea
 parteneri și sponsori din mediul privat. Persoanele care doresc să beneficeze de această oprtunitate pentru a-și promova sau vinde produsele specifice sărătorilor de iarnă, sunt rugate să transmită intenția.
Sunt așteptate impresiile dumneavoastră despre intenția de organizare a acestui târg și de participare ca sponsor/partener la Registratura Primăriei orașului Mioveni, prin e-mail cic@primariamioveni.ro, prin fax 0248/260500 sau direct pe pagina de Facebook.