TBM - Proiecte de succes!

TBM Grup este singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management.

TBM Grup - partener serios!
Grupului îi este recunoscută munca, calitatea și eficiența prin Sistemului de Management al calităţii în conformitate cu SR EN ISO 9001:2008, renumele societății fiind menționat pe piaţa construcţiilor de hale metalice.


TBM - Proiecte de succes!

TBM numără o multitudine de proiecte realizate. Clienții sunt ținuți la curent cu activitatea firmei argeșene  atât pe site-urile dedicate, cât și pe pagina de facebook TBM
Ultimul proiect realizat este magazinul Carrefour Market, executat în zona Militari Residence. Durata de proiectare și montare a fost doar de 3 luni.
O altă hală, în curs de proiectare, este spațiul destinat depozitării sau procducției din zona Chiajna centură. Vorbim de un spațiu de 1000 de mp, având un teren de 2500 de mp. Termen de finalizare luna - septembrie 2017.
În această iarnă, Grupul TBM a preluat construcția haleor de la Oarja, proiectului fiindu-i destinată o suprafață de 80.000 de mp.
În toamna anul trecut, TBM a finalizat construcția noului magazin Altex din Bistrița.

Accesati TBM Grup