TBM vă prezintă The Norm Tower! Apartamente de lux la 2000 euro/mp

TBM Grup vă prezintă proiectul de lux din zona Parcului Herăstrău! The Norm va redefini linia orizontului în nordul Capitalei, experimentând luxul vieții moderne într-unul din cele 13 apartamente de top. 

Lucrările sunt aproape de finalizare. Apartamentele The Norm împletesc luxul cu pragmatismul, transformând spațiul într-un stil propriu inimitabil, oferind 13 experiențe unice și elegante ce îmbină prin excelență cele mai exigente dorințe.

Prețul unui asfel de apartament de lux este de 2000 euro/mp!

Vedeți mai jos schița apartamentelor!

Apartament Tip 1 - 77,58 mp   Apartament Tip 2- 97,24 MP

Apatament Tip 3 - 183,32 mp

Apartament Tip 4 - 183,11 mp


Living-ul, spațios și luminos, oferă o priveliște formidabilă datorită ferestrelor „floor to ceiling”, glisante, care pot avea deschidere până la 6 m. Sistemul inovator de control a temperaturii integrează încălzirea în pardoseală și răcirea prin ventilo-convectoare. 
Spațiul este menținut cald și confortabil datorită parchetului semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat. Parchetul ales aparține gamei de lux Volunta și oferă atât funcționalități favorabile, cât și un aspect deosebit. 
Pereții sunt înfrumusețați prin tencuieli decorative și tapet de culoare arămie, marca Oxide, ce are proprietatea de a-și modifica nuanța în funcție de lumină.


Proprietarii apartamentelor de la etajele 6, 7 și 8 vor avea acces direct în living cu ajutorul liftului.
Dormitorul, la fel ca și restul camerelor, a fost gândit ca un spațiu ce oferă maximul de luminozitate de care ai nevoie pentru a începe o zi bună. Acest avantaj este oferit de ferestrele „floor to ceiling”, dublate de placă ceramică Natucer Ivy și sistemul de iluminat ce include aplice și plafonieră, elemente ce completează perfect designul.
Aspectul elegant și modern al camerei este redat de parchetul semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat și pereții tapetați și zugrăviți în nuanțe impunătoare.


Bucătăria se diferențiază prin designul și finisajele deosebite. Pereții zugrăviți în culori armonioase, placați cu piatră naturală, parchetul semi-masiv din lemn de stejar și blatul din piatră naturală sunt elemente ce îmbină ideal stilul modern și inovator cu pragmatismul. Ferestrele „floor to ceiling” și sistemul de iluminat integrat oferă încăperii luminozitate, iar sistemul inovator ce include încălzirea în pardoseală și răcirea prin ventilo-convectoare, oferă temperatura ideală de care ai nevoie.
Băile apartamentelor The Norm sunt realizate conform ultimelor standarde și trenduri. Pardoseala din piatră naturală și ceramică oferă rezistență la umezeală, cât și un aspect unic și modern. Obiectele sanitare sunt atent selecționate, din ultimele colecții Villeroy & Boch.


Culoarea pereților tapetați și placați cu piatră contrastează perfect cu elementele de mobilier.
Cu o atenție deosebită la detalii, fiecare spațiu din apartamentele The Norm este pus în valoare de finisajele de top ce definesc întreg ansamblul.

 

Detalii contact: Strada Amiral Horia Măcelariu 24,  Sector 1, București

Mobil: 0723 119 119

Email: normtower@centinium.ro