(video) Agresorul de la Câmpulung - arest pentru 30 de zile! A încercat să violeze o elevă

UPDATE:

Judecatoria Campulung a admis propunerea, dispunand emiterea mandatului de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele bărbatului care a încercat să violeze o eleva.
 

UPDATE:

Bărbatul reținut, ieri, pentru tentativă de viol va fi dus, astăzi, în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta și-a recunoscut fapta și spune că îi pare rău.

UPDATE:

Potrivit anchetatorilor, agresorul care a încercat să violeze o minora se deplasa cu o căruță pe același drum pe care fata mergea spre liceu. A urmarit-o un timp, până aceasta a ajuns în dreptul unui pod. A coborât din căruță, a prins-o pe minora și a trantit-o la pământ, incercand sa o dezbrace. Tânăra a țipat, fiind auzită de câțiva localnici.  In acel moment, bărbatul a luat-o la sănătoasă, crezând că va scăpa basma curată. Fata a ajuns la liceu și a povestit ce i se întâmplase. Cadrele didactice au fost cele care au alertat polițiștii. Individul este reținut pentru tentativa de viol. Ancheta este în plină desfășurare.

 

O minoră a trecuta prin clipe de groaza, ieri la prânz. Fata, în vârstă de 16 ani, mergea spre scoala. Un bărbat a oprit-o și a început să tragă de ea, încercand sa o violeze. Nu i-a pasat că minora țipa și nici că se aflau pe strada, în plina zi.  Fata s-a zbătut și a reusit sa scape din mâinile individului, acesta fiind prins si retinut de polițiști pentru tentativa de viol.

CITEȘTE ȘI ... (video) Greva foamei pentru a-și recupera banii dați pe încredere


Incidentul a avut loc la Campulung.
Agresorul are 32 de ani si este din municipiul Câmpulung.

Revenim!