JENANT! O PROFESOARĂ A FOST PRINSĂ COPIIND CU TELEFONUL ÎN CHILOȚI!

UPDATE:

Gest jenant al unei profesoare care a susţinut ieri proba scrisă din cadrul examenului de titularizare, la centrul de examen de la Şcoala Matei Basarab Piteşti.

Femeia, care concura pentru un post la psihopedagie specială, a fost eliminată din concurs, după ce a fost prinsă în timp ce încerca să copieze, având telefonul mobil ascuns în lenjeria intimă. Candidata le-a atras atenţia membrilor comisiei de examen fiindcă se tot mişca în bancă.  În momentul în care a fost scoasă din sală, cei din comisie au convins-o să scoată din lenjeria intimă telefonul de pe care încerca să copieze, aceştia nevând dreptul să o perchiziţioneze. Femeia nu era la prima participare la concursul de titularizare, la cele de anii anteriori obţinând note mici.

Miercuri s-a desfășurat examenul de titularizare pentru profesorii care vor să se angajeze într-o școală, pe o perioadă nedeterminată. Proba scrisă a început la ora 10:00, iar candidații au avut la dispoziție 4 ore pentru a rezolva subiectele de titularizare. 

În Argeș s-au înscris 902 candidați, iar proba scrisă a avut loc în două centre de concurs: la Școala Gimnazială ,,Matei Basarab’’Pitești (485 de candidați înscriși) și la Colegiul Național ,,Alexandru Odobescu’’ Pitești (417 candidați înscriși).

La Școala Gimnazială ,,Matei Basarab’’ au fost 77 de absenți, 56 retrași și 1 candidat eliminat. La Colegiul Național ,,Alexandru Odobescu’’ au fost 54 de absenți și 38 de candidați retrași.

Candidații concurează pe 45 de posturi titularizabile, media minimă de repartizare fiind 7 iar pentru suplinire media minimă fiind 5, conform metodologiei.
Rezultatele înainte de contestații se vor afișa, conform Calendarului Ministerului Educației Naționale, în data de 17.07.2018. Contestațiile se pot depune în zilele de 17.07.2018, până la ora 21.00 și de 18.07.2018, până la ora 15.00, la sediul Inspectoratului școlar.