TOLEA CIUMAC este cercetat în libertate, după ce a bătut trei piteșteni

După scandalul de miercuri seara, în care luptătorul MMA, Tolea Ciumac, a fost implicat, niciuna dintre victimele sale nu a depus plângere împotriva lui.
Reamintim că incidentul a avut loc în zona gării din Piteşti. După o şicanare în trafic, Tolea Ciumac, aflat într-o maşină condusă de Alina Ciumac, soția lui, în vârstă de 27 de ani, a coborât din autoturism să-şi facă dreptate. I s-a părut că un sofer nu i-a acordat prioritate soției lui. La o trecere de pietoni a coborât, a deschis portiera celeilalte mașini și l-a tras afară pe șoferul de 65 de ani din Pitești. L-a batut și apoi s-a repezit și la pasager, fiul acestuia, care se afla în dreapta. L-a lovit și pe acesta cu pumnii și cu picioarele. Martorii au sunat la 112 și mai multe echipaje ale poliției au ajuns la fața locului. În tot acest timp, Tolea Ciumac i-a batut pe cei doi și, împreună cu soția lui, a agresat și o femeie care a văzut cum s-a derulat incidentului. Femeia a făcut un atac de panică.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! VIDEO! TOLEA CIUMAC A FĂCUT 3 VICTIME ÎN PITEŞTI: DOI BĂRBAŢI ŞI O FEMEIE!
În urma acestui incident Tolea Ciumac s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, însă niciuna dintre victimele sale nu a depus plângere.
Totodată, în vara acestui an, pe 16 iulie 2016, Tolea Ciumac a fost reţinut după ce ar fi violat şi tâlhărit o tânără. Ar fi luat-o cu maşina, ar fi blocat uşile autoturismului şi ar fi dus-o în Pădurea Băneasa. Femeia ar fi fost supusă la perversiuni sexuale, sub ameninţarea unui briceag. Tolea Ciumac i-ar fi luat şi suma de 400 de lei din geantă. După o zi Tolea a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile în dosarul în care este suspectat că a violat, tâlhărit şi lipsit de libertate.