Tolea Ciumac reținut! Este suspect de contrabandă!

În cursul zilei de joi, procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziții în cinci județe și capitală.
Alături de alte 10 persoane, Tolea Ciumac a fost săltat de procurori, fiind acuzat de contrabandă cu ţigări şi constituirea de grup infracţional.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! TOLEA CIUMAC A FĂCUT 3 VICTIME ÎN PITEŞTI: DOI BĂRBAŢI ŞI O FEMEIE!


Controversatul luptător MMA a fost ridicat din locuinţa sa din Bucureşti şi transportat de anchetatori la Bacău. Acesta a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, unde a fost audiat. Conform anchetei, în casele şi depozitele care aparţin suspecţilor au fost găsite cantităţi mari de ţigarete, dar şi bani proveniţi din vânzarea acestora.

Tolea Ciumac nu este la prima luptă cu legea. Anul trecut, lutătorul MMA, a bătut trei piteșteni în zona Gării. În urma acestui incident Tolea Ciumac s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, însă niciuna dintre victimele sale nu a depus plângere. 

CITEȘTE ȘI ... (video) Înmormântarea "paranghelie"! Val de furie și frustrare în Pitești!

 

După o şicanare în trafic, Tolea Ciumac, aflat într-o maşină condusă de Alina Ciumac, soția lui, în vârstă de 27 de ani, a coborât din autoturism să-şi facă dreptate. I s-a părut că un sofer nu i-a acordat prioritate soției lui. La o trecere de pietoni a coborât, a deschis portiera celeilalte mașini și l-a tras afară pe șoferul de 65 de ani din Pitești. L-a batut și apoi s-a repezit și la pasager, fiul acestuia, care se afla în dreapta. L-a lovit și pe acesta cu pumnii și cu picioarele. Martorii au sunat la 112 și mai multe echipaje ale poliției au ajuns la fața locului. În tot acest timp, Tolea Ciumac i-a batut pe cei doi și, împreună cu soția lui, a agresat și o femeie care a văzut cum s-a derulat incidentului. Femeia a făcut un atac de panică.

 

Sursa: Stirileprotv.ro