(video) UPDATE! Primele imagini- camionul militar scos din râpa morții

UPDATE 14:45

Traficul a fost deblocat pe DN73.

UPDATE ORA 13:50

Cu puțin timp în urmă, camionul militar care a căzut, în cursul nopții de joi, în râpa adâncă de 40 de metri din Dâmbovicioara, a fost scos de Poliția Militară și militarii aflați la fața locului.

Operațiunea de scoatere a durat peste 5 ore. Camionul va fi pus pe platformă.

Circulația va fi redeschisă în curând.

 

CITEȘTE ȘI ... Video DRONĂ! Locul tragediei de la Dâmbovicioara arată dezolant!

 

UPDATE ORA 10:30

Circulația a fost deviată prin comună pentru traficul ușor, iar pentru autovehiculele cu tonaj de peste 3,5 tone traficul a fost oprit, începând cu ora 08:30 până la finalizarea misiunii de recuperare și cercetare (aproximativ 5 ore).

 

Astăzi, la locul accidentului de la Valea Urdii, o macara va fi prezentă pentru a scoate camionul militarilor, care joi noaptea a căzut într-o râpă. Pe durata operațiunii, traficul va fi blocat pe DN73.

Ora aproximativă a începerii restricției este 08:30. Un echipaj rutier se va afla la ieșirea din Câmpulung pentru a recomanda șoferilor ruta ocolitoare Câmpulung-DN72A-Târgoviște-DN71-Pucioasa-Brașov și retur.

Reamintim că joi noaptea, un camion cu 13 militari a căzut într-o râpă în zona Valea Urdii din Dâmbovicioara. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție. În urma tragediei, 3 militari și-au pierdut viața.

 

CITEȘTE ȘI ... DEZNODĂMÂNT - trei militari morți! Argeșul intră în doliu!

 

Sursa Video: Facebook Sia Adrian