TRAGEDIE! Bebeluşul spulberat de maşină a murit azi noapte!

Un tânăr în vârstă de 21 de ani care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, a dat peste o femeie care îşi plimba nepotul în vârstă două luni şi jumătate, chiar pe trecerea de pietoni de lângă spitalul Militar. Şoferul a observat-o foarte târziu pe femeia care traversa strada cu bebeluşul aflat în cărucior, a încercat să frâneze, dar impactul a fost în plin! Au fost lovite în acelaşi timp mama copilului şi sora acestuia.

Până să ajungă ambulanţele la faţa locului, bebeluşul a fost dus imediat pe braţe la Spitalul Militar însă acolo nu au putut sa-i acorde îngrijirile necesare, starea lui fiind foarte grav. A fost trimis cu echipa de Terapia Intensivă Mobila la Spitalul de Pediatrie, iar de aici mai departe către Bucureşti. Din nefericire, leziunile foarte grave pe care le avea copilul şi-au spus cuvântul în ciuda eforturilor medicale.

Bebeluşul a decedat azi noapte, după ce familia a reuşit - sfâşiată de durere- să îl boteze in spital. Evenimentul care în alte condiţii ar fi fost unul dintre cele mai fercite era programat pentru zilele următoare.

Nici starea mamei, Andreea C., angajată la Lear Corporation, nu este stabilizată după accidentul de sâmbătă. Bunica şi sora copilaşului sunt bine. Mesaje de durere şi de consolare curg non stop către părinţii puşi la această încercare cumplită.

În cealaltă parte, pe şoferul de 21 de ani îl aşteaptă o anchetă penală grea şi trimiterea în judecată. Foarte mulţi cetăţeni au sesizat după producerea accidentului pericolul pe care această a doua trecere din zona Spitalului Militar, nesemaforizată, îl reprezintă de ani buni încoace.