Tragedie în a doua zi de Paște! Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în această dimineaţă, într-un accident la Săcele, în Constanţa. Mașina de teren în care se afla designerul, în vârstă de 43 de ani, a părăsit carosabilul și a ajuns într-o livadă cu pomi, lovind câțiva copaci. 

Acesta a fost găsit mort, lângă autoturism, de către echipele de intervenție care nu au putut decât să constate decesul. Se pare că nu ar fi purtat centura de siguranță și a fost proiectat în momentul impactului, în afara autoturismului.

Potrivit Libertatea, paramedicii l-au găsit pe Răzvan Ciobanu întins pe spate, cu mâinile împreunate, ca și cum s-ar fi rugat. 

„Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a transmis un oficial IPJ. În autoturism s-ar mai fi găsit un act de identitate, însă în interiorul mașinii se afla doar șoferul, Răzvan Ciobanu, 43 de ani, care a fost găsit decedat de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului.

Răzvan Ciobanu, cunoscut creator de modă, a fost jurat la emisiunea „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3. 

 

 

Foto Libertatea.ro