VIDEO! Detalii cutremurătoare despre sinuciderea tânărului asistent din Pitești

UPDATE ORA 17:30

Bogdan Toma, asistentul care și-a luat viața, a lăsat un bilet de adio prin care a cerut iertare rudelor pentru gestul făcut. După ce a scris biletul, bărbatul a plecat la cabinetului doamnei doctor Tetiu, acolo unde el lucra ca asistent medical generalist. Ajuns la locul de muncă, tânărul a băut o substanță dintr-o sticlă, pe care a lăsat-o lângă canapeaua în care a fost găsit.

Se pare că bărbatul și-a planificat cu mult timp înainte sinuciderea. Bogdan știa că medicul Liliana Tetiu va fi astăzi la cabinet în tura de după amiază și a decis să își ia viața înainte ca aceasta să ajungă. Totodată, în biletul de adio, tânărul a explicat că a decis să se sinucidă la locul de muncă pentru a fi găsit în timp util, fiindu-i teamă că dacă s-ar sinucide acasă, va fi găsit de rude abia peste câteva zile.

Momentan, nu se știe motivul pentru care tânărul asistent a recurs la acest gest necugetat. Tatăl și rudele bărbatului au fost șocați la aflarea veștii, mai ales că nu își explică ce l-ar fi putut face pe  acesta să ia o asemenea decizie. 

 

 

 

UPDATE ORA 17:00

Bărbatul decedat, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit în cabinetul medicului de familie Liliana Tetiu, chiar de către aceasta. Asistentul era întins pe canapea, iar în momentul în care medicul Tetiu s-a apropiat de el, a observat că tânărul era inert. Din primele cercetări, bărbatul nu prezintă urme de violență, ceea ce a și dus la varianta unei posibile sinucideri. 

Poliția urmează să efectueze cercetări în acest caz.

Cu puțin timp în urmă, un asistent medical a fost găsit fără viață, într-un cabinet din interiorul Policlinicii Nr. 2, fosta 1 Mai, de pe strada I.C. Brătianu din Pitești. Conform primelor informații, se pare că tânărul s-a otrăvit.

Revenim cu detalii.