TRAGEDIE! TÂNĂRĂ DIN ARGEŞ UCISĂ ÎN ITALIA! PRIETENII SUNT ŞOCAŢI!

O tânără de doar 21 de ani din Argeş, din comuna Merișani şi-a pierdut viaţa într-un mod tragic. Raluca Sandu, se afla în Italia, în localitatea Poggibonsi, la 40km de Florenţa, acolo unde muncea. 

După o dispută cu un bărbat de origine italiană, în vârstă de 41 de ani, cu care aceasta ar fi avut o relaţie, ce a avut loc în localul unde argeșeanca lucra, a fost așteptată să iasă din tură de către italianul, care beat fiind și fără să se gândească a dat peste ea cu mașina. Tânăra a murit pe loc.

Bărbatul era client frecvent al localului pentru ca mergea acolo tocmai pentru a se întâlni cu românca. În ultimul timp se certau des.

Italianul a fost reținut de carabinieri, este acuzat de crimă și se află în arest la domiciliu. Vor fi audiate mai multe persoane care au asistat la tragicul eveniment, printre care colaboratori ai victimei, clienți dar și proprietarul barului. Trupul româncei a ajuns la morgă pentru necropsie.

Se pare că în timpul interogatoriului, italianul a intrat în stare de șoc și a susținut că a fost un accident, spunând că nu a vrut să dea cu mașina peste fată. Avocatul bărbatului, unul dintre cei mai cunoscuţi din Peninsulă, a cerut mai multe expertize, printre care și un raport tehnic al vehiculului. Carabinierii încearcă să stabilească cu exactitate ceea ce s-a întâmplat. 

Condoleanţe familiei şi prietenilor îndureraţi!