Tragedie în Mioveni! A fost străpuns în inimă de o așchie de lemn!

Tragedie in Mioveni!

Seara trecuta, un bărbat din localitatea Contesti și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o așchie de lemn. Acesta se afla in padurea Bărăgănoaie, din cartierul Racovița, lucrand la o firma de exploatare forestieră din zona. În timp ce tăia un copac, o așchie de lemn s-a desprins și l-a străpuns pe bărbat. 

Victima se numește Nedelcu Vasile, în vârstă de 40 de ani, și este din comuna Cândești, județul Dâmbovița. Momentan, acesta era stabilit în zona localității Contești.

Medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata pe barbat.

Se pare că bărbatul, care se afla în timpul programului de lucru, nu era echipat corespunzator, fapt pentru care inspectorii ITM vor deschide o ancheta. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde urmează să se facă necropsia.

CITEȘTE ȘI ... ALO...Primăria?! Apa bazinelor din ștrand a fost deversată în Parcul Trivale! (video)

Localnicii din zona unde s-a petrecut accidentul povestesc că bărbatul ar fi sfârșit într-un mod tragic, fiind străpuns în piept de o așchie de lemn, așchia ajungând în inimă.

Tot localnicii povestesc că reprezentanții firmei, unde bărbatul din Dâmbovița lucra, ar fi cerut ajutor oamenilor din zonă atunci când și-au dat seama de tragedie.