Programul Turneului Internațional de Tenis, la Complexul STAR Bascov!

UPDATE:

Desfășurat sub egida ITF (Federația Internațională de Tenis) cu promotori Federația Română de Tenis și Misena, turneul care va reuni la start aproape 40 de jucători din 10 țări este organizat de Asociația Primii Pași spre Performanță și Tenis Club AS Pitești.
 
Parteneri sunt BRD Groupe Societe Generale, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Consiliul Județean Argeș, Primăria Bascov, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș la care s-a adăugat în acest an Primăria Orașului Mioveni.

Evenimentul sportiv va debuta joi, 02.08.2018, la orele 09:00, cu meciuri la toate categoriile: simplu, dublu (feminin și masculin) și quad. Tot joi, la orele 16:00, este programată deschiderea oficială cu prezentarea sportivilor din delegațiile participante, festivitate urmată la orele 17:00 de o conferință de presă la hotelul Star.
Competiția se va încheia duminică, 05.08.2018, orele 12:30 când va avea loc festivitatea de premiere.

 

În perioada 2-5 august, Complexul Sportiv Star Arena Bascov va găzdui a doua ediție a Turneul Internațional “Wheelchair Tennis Arges Open”, eveniment aflat sub egida Federatiei Romane de Tenis și al Federatiei Internaționale de Tenis. Competiția de tenis de câmp destinată exclusiv sportivilor în fotolii rulante este organizată de către Asociația Primii Pași Spre Performanțargesă si Tenis Club As Pitești cu sprijnul Consiliul Judetean Arges și al Primariei Bascov.

Participanții înscriși la Turneul Internațional Wheelchair Tennis Arges Open, dedicat exclusiv persoanelor cu dezabilități sunt exemple de tenacitate, optimism si determinare.

Acești tineri sportivi demni, frumoși, cu spirit de competiție sunt oameni care refuză să se înscrie în stereotipuri și se întrec într-o competiție sportivă care se supune acelorași reguli precum marile concursuri de tenis consacrate la nivel mondial.

“Este un turneu internațional destinat persoanelor cu dizabilități, care va avea loc pentru a doua oară în județul Argeș. Ne dorim ca prin acest eveniment să promovăm sportul în rândul persoanelor cu dizabilități și, de ce nu, să atragem cât mai multe persoane cu dizabilități pentru a practica acest sport. Aș vrea să le mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment. Este cel mai mare eveniment destinat persoanelor cu dizabilități care s-a desfășurat vreodată în județul Argeș”, a declarat Flavian Crăciun, președintele Turneului “Wheelchair Tennis Arges Open”.  

(A.N)