ULTIMĂ ORĂ! Veste BUNĂ pentru cei care călătoresc cu trenul!

Cei care călătoresc cu trenul vor avea un motiv în plus de bucurie!
Compania Națională de Căi Ferate CFR a anunțat publicul călător că, începând din data de 8 noiembrie este operațional serviciul Wi-Fi în mai multe stații de cale ferată din țară, printre care și Pitești.
Astfel, la  Sinaia, Bușteni, Azuga, Ploiești Sud, Târgu Jiu, Caracal,  Roșiorii de Vede și Pitești, serviciul public WI-FI va fi disponibil permanent și va permite pasagerilor și vizitatorilor să navigheze gratuit pe internet.

Accesul la reţeaua wireless CFR Infrastructura se va realiza automat prin butonul de conectare și are acoperire la casele de bilete, în sălile de așteptare și pe peroane.
Serviciul de Wi-fi gratuit este implementat de SOCIETATEA TELECOMUNICAȚII CFR şi poate asigura acces simultan la internet pentru minimum 500 și maximum 1000 de utilizatoriautentificaţi.

 De asemenea, în perioada imediat următoare SOCIETATEA TELECOMUNICAȚII CFR va finaliza acțiunea de furnizare a serviciului WI-FI gratuit și pentru celelalte stații de cale ferată de pe Valea Prahovei, respectiv Comarnic, Câmpina și Predeal.