Un an de la decesul lui Patrick Ekeng! Mesajul clubului Dinamo

Clubul Dinamo Bucureşti comemorează, sâmbătă, un an de la decesul fotbalistului camerunez Patrick Ekeng. Dinamo a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook a echipei prin care marchează un an de la dispariţia fotbalistului camerunez.

„6 mai 2016, o zi tristă în istoria clubului din Ştefan cel Mare, ziua în care ne-am despărţit pentru totdeauna de Patrick Ekeng. Introdus în teren în minutul 63 al blestematului meci cu FC Viitorul, Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon câteva minute mai târziu şi a plecat, în tricoul alb-roşu cu numărul 14, într-o lume mai bună cu Cătălin Hîldan, Florea Dumitrache, fraţii Ion şi Lică Nunweiller, Sandu Custov, Mişa Klein, Constantin Frăţilă, Nelu Stănescu şi alţi mari fotbalişti care au scris istoria clubului nostru. A trecut un an fără numărul 14, un an în care am plâns şi am cântat pe toate stadioanele în memoria lui Patrick Ekeng. Inima ta s-a oprit, dar inimile tuturor dinamoviştilor bat pentru tine în fiecare zi! Nu te vom uita niciodată, Patrick Ekeng!", se arată în mesajul postat de Dinamo.

Patrick Ekeng a murit la vârstă de 26 de ani, pe data de 6 mai 2016, după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului cu Viitorul. Tragicul eveniment s-a petrecut în minutul 70 al partidei. Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde medicii au încercat să îl resusciteze timp de 90 de minute, dar fără succes.

 

Sursa: Mediafax