Un client a postat imaginile pe internet: „Gândaci la McDonald's Pitești”

La începutul săptămânii trecute, un elev de la Școala Gimnazială Nr. 4 din Pitești a postat pe pagina personală de facebook o fotografie în care surprinde un gândac chiar pe porția de cartofi prăjiți proaspăt achiziționată de la McDonald'sul din incinta Trivale Shopping Center.

Băiatul arată cum insecta se plimbă nestingherită pe porția lui de mâncare. Copilul nu a stat pe gânduri la văzul gândacului și a atenționat personalul de serviciu, moment în care - potrivit acestuia - i s-a spus ca i se va da altă porție de mâncare, dar i s-a și solicitat să șteargă fotografia cu pricina, din dorința de a nu fi afectată imaginea prestigiosului McDonald's.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! ÎN ARGEȘ - Arde o casă!

Reprezentanții restaurantului mărturisesc că știu despre acest eveniment, însă menționează faptul că nu se poate cunoaște proveniența gândacului, acesta putând apărea din atmosferă sau, pur și simplu, de pe îmbrăcămintea clienților care vin din exterior. Tot aceștia spun faptul că McDonald's întrunește toate normele de igienă necesare desfășurării unei activități ireproșabile și că mâncarea pe care o servesc nu prezintă astfel de riscuri pentru consumatori.


Peste o sută de oameni îl susțin pe elevul cu inițiativă  

Dincolo de toate aceste discuții, de-o parte și de alta a situației, postarea elevului a strâns mai mult de o sută de aprecieri în câteva minute și a adunat zeci de comentarii, unele dintre ele de la alte persoane care declară ca și ele, la rândul lor, au trăit experiențe asemănătoare tot într-unul dintre restaurantele McDonald's.

”Am fost o dată să mănânc și când m-am uitat în chiflă era numai mucegai pe dinăuntru”, a completat un client nemulțumit.


Totuși, din punct de vedere legal, situația nu a fost adusă la cunoștință inspectorilor de la Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorului (OPC), deoarece nu s-a făcut nicio plângere oficială pentru situația prezentată.

 

Sursa:Saptamanalul Ancheta