Detalii șocante! Polițistul care și-ar fi împușcat băiețelul, iar apoi s-a sinucis a lăsat  mai multe bilete de adio

UPDATE 4 NOIEMBRIE

Noi informații apar în cazul dublei crime din Pitești, petrecută sâmbătă, 3 noiembrie. Conform prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Marius Ştefan, în locuinţa poliţistului au fost găsite mai multe bilete de adio. Totodată, potrivit Mediafax, copilul ar fi fost împușcat în somn.

Reamintim că ambele crime au fost comise cu pistolul polițistului, una dintre variantele pe care anchetatorii o iau în calcul fiind cea potrivit căreia Marius Franțescu și-ar fi ucis băiețelul de 3 anișori, iar apoi s-ar fi omorât.

UPDATE ora 17:30

Marius Franţescu avea 29 de ani şi era inspector la BCCO Argeş. Polițistul care și-ar fi împușcat copilul și apoi s-ar fi sinucis fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt.

Marius Franţescu era în divorţ cu soţia sa, termenul la care urma să se pronunţe despărţirea fiind săptămâna viitoare.  
În această dimineaţă, tânăra de 29 de ani l-a dus pe copil de 3 ani şi 7 luni la tatăl lui, lăsându-i pe cei doi în apartamentul în care locuia Marius, de pe strada Trandafirilor, din cartierul Eremia. După câteva ore l-a sunat pe bărbat şi acesta nu a răspuns. Femeia a sunat la 112, şi, după ce poliţia şi pompierii au spart uşa de la intrare, oamenii legii au făcut macabra descoperire.

 

UPDATE ora 17:00

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit că bărbatul ameninţase de mai multe ori că îl va ucide pe copil şi apoi îşi va lua şi el viaţa, fiind afectat de faptul că soţia lui solicitase divorţul.

UPDATE ora 16:15:


Marius Franțescu și partenera sa, polițist la Serviciul Economic din cadrul IPJ Argeș, erau separați de 6 luni. Ambii aveau custodie comună pentru băiețelul lor de trei anișori.
Aseară, bărbatul a plecat de la serviciu cu arma din dotare, spunând că are o misiune. Băiețelul a rămas în grija tatălui în această dimineată.
În această după amiază, mama copilului a sunat în repetate rânduri pe telefonul bărbatului, dar nu a primit niciun răspuns. A ajuns în fața ușii apartamentului din cartierul piteștean  Eremia Grigorescu, de unde se auzea soneria telefonului. A intrat în panică și a chemat pompierii să spargă ușa locuinței (bloc P1) de pe strada Trandafirilor.

Aceștia au dat peste o imagine de groază. Copilul împușcat era băgat într-un sac de rafie, iar tatăl s-a împușcat în cap.
Marius Franțescu, în vârstă de 29 de ani, este fiul consilierului local PNL din orașul Mioveni, Costel Franțescu.

UPDATE ora 16:10:

Răsturnare de situație în acest caz. Deși inițial, cazul părea a fi o întâmplare nefericită (intoxicare cu monoxid de carbon), primele imagini au dezvăluit un tablou înfiorător. Se pare că atât bărbatul, cât și copilul său, au fost găsiți împușcați. Se pare că ar fi vorba despre o sinucidere.

Bărbatul, Marius Franțescu, este polițist de la BCCO Pitești.

 

NEWS ora 15:35: Descoperire șocantă, în această după amiaza, într-un apartament din Pitești. Pompierii au fost solicitați de urgență pentru deblocarea unei uși în cartierul Eremia Grigorescu. Apelul la 112 a fost efectuat de către o femeie, soția bărbatului găsit fără viață. Pentru cei doi, bărbatul și copilul de doar trei anișori, medicii nu au mai putut face nimic.