Un nou caz șochează România! Sinucidere macabră -  mamă cu trei copii s-au aruncat in fața ...

In această dimineață, patru persoane, o tânără impreună cu cele trei fetițe ale sale, au murit după ce au fost lovite de un tren interregio care circula cu o viteză de 160 de kilometri pe oră pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, între localităţile ilfovene Pasărea şi Brăneşti.

In urma primelor cercetări s-a stabilit că a fost de o sinucidere, asupra femeii gasindu-se un bilet de adio.

Tănara se numeşte Alexandra Braustea, avea 30 de ani, este din localitatea ilfoveană Brăneşti, şi avea trei fetiţe - Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria, de opt ani, şi Andreea Nicoleta în vârstă de trei ani.

Intr-un mod inexplicabil și macabru in același timp, femeia s-a aruncat in fașa trenului, impreună cu cele trei fetițe și au decedat pe loc in momentul impactului cu trenul.

Potrivit anchetatorilor, femeia scria în biletul de adio găsit în buzunar că îi pare foarte rău, dar că nu mai poate suporta.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a decis in jurul orei 12.30, formarea unei celule de criză după producerea tragicului accidenti, a anunţat Ministerul Transporturilor.

Cumnatul femeii a declarat, pentru Antena 3, că aceasta era însărcinată și că rudele ei nu au acceptat niciodată căsătoria cu soțul ei, care era de etnie romă.

”La început, când s-au cunoscut, nu au fost de acord părinții ei. Era mai tăcută. Vorbea doar cu noi. Era mai timidă, rușinoasă. (...) Era însărcinată. Ce știu de la fratele meu, acum vreo lună de zile m-a rugat să îl împrumut cu niște bani. Nu voia să mai facă un copil. Nu am avut bani atunci să îl ajut. Și a spus atunci, uite, Robert, din cauza ta trebuie să lăsăm și copilul asta. Oricum, așa vrut Dumnezeu”, a spus cumnatul femeii.