Un nou radio în Argeș! Se extinde Radio Eveniment!

Radio Eveniment, radioul preferat al sibienilor își extinde aria, ajungând și în Argeș și Vâlcea.

CITEȘTE ȘI ... În weekend! Trafic restricționat pe podul peste râul Doamnei!


Radio Eveniment va realiza programe locale dedicate fiecărei localități în parte, fiind găsit în curând pe frecvența 96,9 fm-Radio eveniment Vâlcea -Pitești.
Radio Eveniment este cel mai vechi radio sibian, acoperind programe de divertisment, știri și emisiuni locale, fiind de peste 21 de ani lider în audiența din Sibiu.


Trustul de presa Eveniment a luat fiinta imediat dupa 1991. Inceputul a fost marcat prin aparitia ziarului Evenimentul Sibian. Atat ca aparitie cotidiana cat si saptamanala ziarul care aducea informatia pura in Sibiu a captat atentia consumatorilor de media astfel ca in cativa ani a ajuns sa fie un ziar atat de popular cu o familie atat de numeroasa incat gandurile noastre au zburat mai departe…ON AIR…De ce nu? 01.03.1996 “Aici Sibiu Romania….Ascultati RADIO EVENIMENT” primele cuvinte in eterul Sibian. Au urmat sute, mii, milioane de cuvinte LIVE , o familie frumoasa,sanatoasa, si dinamica, asta inseamna si azi Radio Eveniment. Spectacole, campanii de ajutorare a celor nevoiasi, intalniri cu Fan Clubul Eveniment, concursuri, premii, emisiuni in direct cu ascultatorii, implicare in social, cultural, mult divertisment, stirile cele mai importante, si cea mai buna muzica de toate genurile.

In anul 2009 Trustul de Presa Eveniment a realizat cel mai important rebranding de pe piata media sibiana. Astfel am reusit sa implementam o noua identitate, mai dinamica si mai apropiata de cererea pietei, pastrand totusi aceleasi elemente care ne-au consacrat si ne-au impus ca lideri media locali.
In anul 2015 Televiziunea Eveniment TV devine post REGIONAL, si acopera judetele Sibiu, Cluj, Mures, Alba, Constanta-Litoral. Astfel grila de programe s-a adaptat pentru publicul care ne receprioneaza in jumatate din teritoriul Transilvaniei si Litoralul Romanesc.
In anul 2016 Trustul de Presa Eveniment a lansat si televiziunea locala Eveniment TV SIBIU, exclusiv pentru Sibiu. Astfel compania noastra media, nu a lasat liber segmentul de piata care ne-a consacrat, si a redat sibienilor programele tv locale cu care s-au obisnuit in ultimii ani.
Astazi Trustul de Presa Eveniment detine Radio Eveniment FM Sibiu, Radio Eveniment FM Agnita, Televiziunea Eveniment TV REGIONAL, Televiziunea Eveniment TV SIBIU, portalul de stiri evenimentsibiu.ro, evenimentulsibian.ro, ultimulceas.ro.


Sursa: evenimentsibiu.ro