A plecat la muncă și nu s-a mai întors. Găsit mort...

UPDATE:

Din primele date strânse de anchetatori de la fața  locului, bărbatul avea 56 de ani, era din Cetateni, iar azi - dimineata plecase de acasa, la munca. Omul lucra cu ziua pe la vecini. In aceasta seara nu s-a întors acasă. A fost găsit  decedat intr-un canal de scurgere a apei. Se pare că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morții. Este posibil ca bărbatului sa i se fi făcut rău și să fi căzut în canal. Rămâne ca in urma necropsiei sa se stabilească cu exactitate cauza morții.

UPDATE:

Pompierii au ajuns la fața locului și l-au  scos pe bărbat din canal. Din păcate, echipajul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul. La fața locului au ajuns si polițiștii, care vor deschide un dosar penal în acest caz. Momentan, nu este exclusă nicio variantă a cauzei morții.  Persoana decedată, un bărbat de aproximativ 60 de ani, prezintă rigiditate cadaverică.

Pompierii au fost solicitați de urgență în comuna Stoenesti, sat Cotenesti, acolo unde, în apropierea cimitirului, o persoana ar fi fost găsită căzută într-un canal.

CITEȘTE ȘI ... O patroană din Mioveni riscă închisoarea - Deţinea un butic de haine contrafăcute ale unor branduri celebre

Potrivit celui care a alertat autoritățile, e posibil ca persana sa fie decedata. La fata locului se deplasează o autospeciala de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență si un echipaj SMURD.

 

Foto descriptiv