Minor oprit cu focuri de armă în trafic, la Mioveni!

UPDATE:

Proprietarul unei mașini, care era avariată, a lăsat cheile autoturismului unui bărbat pentru a i-o repara. Cel care urma să repare vehiculul a avut încredere în fiul lui, în vârstă de 17 ani, i-a dat cheile mașinii urmând ca acesta să meargă împreună cu un șofer și să-i aducă autoturismul. 

CITEȘTE ȘI ... A curs bere pe stradă la Morărești - Șoferul era cherchelit

În loc să facă ce l-a rugat parintele său, baiatul și-a luat doi prieteni și au plecat la o plimbare prin orașul Mioveni. Polițiștii au văzut autoturismul în trafic și l-au somat pe puștan să oprească, dar acesta, in loc sa calce pe frână, a accelerat spre Țițești.
În zona Clucereasa, oamenii legii s-au văzut nevoiți să tragă șase focuri de arma în plan vertical și astfel să-l determine pe minor sa oprească.
Toți cei trei ocupanți, de 17, 18 și 19 ani, au fost duși la poliție, la audieri.
Minorul aflat la volan a fost testat, dar nu consumse băuturi alcoolice sau alte substanțe interzise.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

 

 

Un echipaj de ordine publica a imobilizat un autoturism care nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Pentru imobilizare s-au tras mai multe focuri de arma de avertisment. 

CITEȘTE ȘI ... (video) Copilul care a căzut la bazin va fi transferat la București

Din primele informatii, conducatorul auto nu poseda permis de conducere. Acesta si ocupantii au fost condusi la sediul Politiei Mioveni pentru audieri. Nu au rezultat victime.