VAI Ș-AMAR! S-au bătut pentru pomana de la Sf. Ilie!(video)

În cursul zilei de astăzi, s-a lăsat cu îmbrânceli la Biserica Sfantul Ilie, din Pitești, unde zeci de credincioși, care au venit să asiste la slujba de Sfantul Ilie, s-au bătut pe pachetele primite pomană. În această zi de sărbătoare, preoții au pregătit 600 de pachete, dar se pare că enoriașii, au uitat de cele sfinte. 

Polițiștii locali au făcut față cu greu situației fiindcă mulțimea de oameni era foarte mare. Un enoriaș, care avea grave probleme de sănătate, a plecat din locul respectiv fiindcă i-a fost teamă că nu ar mai putea scăpa cu viață.

Vezi VIDEO! cu enoriașii care se imbulzesc!

Paradoxal, în ciudat imbulzelii și cirului surprins în imagini, reprezentantiții bisericii, spun că, după toată această nebunie, au mai ramas peste 100 de pachete, acestea fiind duse la Spitalul Județean 2 ca pomană, pentru această sărbătoare mare.

Explicația și felul în care oamenii au reacționat este aceea că pachetele aveau un conținut mult mai bogat, fată de alte pomeni, în sensul în care, în pachete se aflau pulpe de pui, piure, chifle și apă.