Val de angajări pe piața auto  a muncii!

Val de angajări pe piața argeșeană a muncii. Două companii argeșene din industria auto fac angajări masive. 

Companiile Lisa Dräxl­ma­ier și Leoni anunță un nou val de angajări. Germanii continuă investițiile în producția de componente auto și caută personal pentru a face față comenzilor uzinelor auto din Europa de Vest.
Potrivit Ziarului Financiar, Leoni Wiring Systems Ro angajează 300 de muncitori necalificați și cu studii medii pentru fabricile din Arad, Bistriţa şi Piteşti. Anga­jaţii Leoni din România repre­zintă 22% din forţa de muncă globală a grupului: „România a fost pentru mulţi ani şi încă reprezintă o ţară foarte im­por­tantă pentru Leoni, ajungând-se la circa 17.000 de angajaţi în cele trei en­tităţi legale din Arad, Bistriţa şi Piteşti. Anul trecut fabrica din Bistri­ţa a trebuit să gestioneze mai multe pro­iecte de creştere neanticipată a pro­ducţiei în cel de-al treilea trimes­tru din 2015 şi ne-am chinuit să găsim su­fi­cient de multă forţă de muncă adi­ţio­na­lă, întrucât în regiune rata şo­ma­jului era foarte scăzută“, au declarat reprezentanții Leoni pentru Ziarul Financiar.

CITEȘTE ȘI ... FRANCESCA INDUSTRIES ANGAJEAZĂ!


Totodată, Lisa Dräxl­ma­ier deține cinci fabrici în Pitești, Satu Mare, Timișoara, Codlea și Hunedoara: „Piaţa auto pre­mi­um se află pe un trend ascendent, iar Dräxlmaier Group, ca furnizor de com­ponente au­to pentru segmentul de lux, bene­fi­cia­ză de această con­junctură şi va con­ti­nua investiţiile în re­giune. Cei mai mulţi dintre anga­ja­ţii grupului Dräxl­maier se află în Ro­mânia, astfel că vom continua şi cam­pa­niile de recru­ta­re, în funcţie de ne­cesarul im­pus de solicitările venite din partea clien­ţilor“, au transmis reprezentanții Dräxl­ma­ier.