Valentin Vișoiu de la Conarg ridică 280 de apartamente în vestul Capitalei

Investiţia este de aproximativ 14 milioane de euro.

Businessman-ul piteștean Vali Vișoiu va investi într-un nou proiect de rezidențial de lux în București care va însuma 280 de apartamente. În acest sens, anul acesta ar urma să înceapă lucrările la un noul cartier rezidențial ce va fi situat în zona Prelungirea Ghencea. Conarg Construct, una dintre principalele firme din grupul Conarg, a încheiat anul trecut cu afaceri de peste 26 de milioane de euro.


Vă reamintim că, omul de afaceri Valentin Vişoiu, a fost în perioada 1995-2000 manager al producătorului de cherestea Vasicos din Piteşti. 

De asemenea, Grupul Conarg, care a construit primul magazin IKEA din România, a cunoscut o dezvoltare accelerată încă de la începutul anilor 2000, atunci când Vişoiu a preluat compania desprinsă în 1991 din fostul Trust de Construcţii Industriale din Piteşti. Prin grupul său, Vişoiu a cunoscut un succes răsunător pe piața imobiliară, printre proiectele sale imobiliare realizate numărându-se ansamblurile rezidenţiale Răsărit de Soare, Quadra Place şi Quadra 2 din Bucureşti.