Vânătoare de șoferi! Au dat radarul peste cap în Pitești!

Viteza excesivă este cauza principalelor accidente, de cele mai multe ori finalizându-se tragic.
Ieri, doi șoferi au fost prinși de polițiștii Biroului Rutier Piteşti circulând cu o viteză uluitoare prin municipiu.
Unul dintre ei este argeșean. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din Bascov, care a fost înregistrat conducând cu 107 km/h. Acesta a rămas fără permis timp de 90 de zile și are de plătit o amendă în valoare de 1305 lei.

CITEȘTE ȘI ... Pet-urile şi sticlele vor fi taxate suplimentar


Cel de-al doilea șofer păgubaș este o tânără de 26 de ani din municipiul Oradea, care circula cu viteza de 102 km/h. Polițiștii au lăsat-o fără permis și are de achitat o sancțiune în valoare de 1305 lei.

CITEȘTE ȘI ... (VIDEO) Argeșean cu probleme cardiace- transportat cu elicopterul SMURD!

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au aplicat 223 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 60.200 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 16 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare. Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.