Vara asta evadează şi fii TABOO! Taboo Summer CLUB - aici se termină orașul și începe nebunia

Taboo Summer Club este un concept pus în practică de un grup de tineri cu inițiativă și, poate, cu o doză de nebunie, dar care și-au propus să transforme lacul Budeasa într-o oază de relaxare, distracție și spirit liber!


Taboo Summer Club reprezintă un concept nou despre viaţa de pool lounge & clubbing în Pitești. La noi, te așteaptă o vară fierbinte cu evenimente, surprize și invitaţi de renume din lumea clubbingului și nu numai. Taboo Summer CLUB nu este doar un lounge, nu este doar un club, este o locație unde o zi de vară  însorită este Mojo, iar nopțile fierbinți devin Taboo.

MOJO by day   
În acele momente în care căldura zilelor de vară te face să te gândești la plaje însorite și vacanțe în insule îndepărtate, e timpul să iei o pauză de la activitatea cotidiană și să faci o vizită la Mojo/Taboo. Avem piscină, ponton, plajă cu nisip, terasă, zonă de șezlonguri, teren de fotbal / volei și loc de joacă pentru copii oferind astfel fiecărui client un spațiu generos de relaxare alături de prieteni.

TABOO by night
Continuăm și în această vară așa cum v-am obișnuit cu petreceri marca Taboo cu super Dj, invitați-surpriză, muuuuultă distracție și numai vibe-uri pozitive! Noaptea dăm frâu liber distracției, râdem, dansăm până dimineața și prindem răsăritul de la ponton în cel mai nebunesc mod!

ZU Party Romanian Tour prezent la Taboo Summer Club 
ZU Party Romanian Tour face o nouă oprire weekendul acesta la Taboo Summer Club. Responsabili cu distracția sunt DJ Lucian Bărbulescu şi Adi Mihăilă - The Hitman.
Save the Date!  Vineri, 13 iulie - cel mai tare party la care poți merge în vara asta! Tot ce trebuie să faci e să vii cu zâmbetul pe buze şi cu energie care să te țină până dimineața.

 

Info & rezervări:  0748.102.626
Adresa: Plaja Mojo, Budeasa Mare