Este vară, iar tenul tău are nevoie de o îngrijire specială la SALON AIKO!

În fiecare vară, soarele este vedeta, iar odată cu el pielea bronzată devine un must-have. Însă, trebuie să cunoști și câteva aspecte negative ale bronzului pentru tenul tău. Temperaturile ridicate și efectul nociv al radiațiilor solare își pun amprenta pe aspectul pielii tale și îi știrbesc adesea din frumusețe.
Acest lucru se întâmplă mai cu seamă după vârsta de 30 de ani, atunci când are loc procesul natural ireversibil de fotoîmbătrânire cutanată (photoageing), la care contribuim și prin expunerea necontrolată la soare, la aparate de bronzare cu UV (aşa-numitele solare) şi fumat.

Pentru a realiza fotoprotecție, vara ar trebui să folosim zilnic o cremă cu factor înalt de protecţie UV (SPF 50+UVA). Chiar și în zilele fără soare este indicat să utilizăm creme cu indice SPF 15-30, existând și atunci o cantitate semnificativă de UV.

Pentru a afla ce fel tratament este potrivit tenului tău, mai ales acum când are nevoie de îngrijire și hidratare specială, SALON AIKO, din Pitești, te așteaptă cu cele mai bune sfaturi și tratamente!

Pentru programări sunați la numărul de telefon 0752816292.