Vedetele argeșene solidarizează cu protestatarii!

Artiștii argeșeni solidarizează cu protestatarii din toată țara.
Ambii din Pitești, Smiley și Randi, s-au alăturat românilor de pretutindeni pentru a scanda împotriva ordonanței de modificare a codurilor penale şi de procedură penală.
De asemenea, și aceștia sunt nemulțumiți de atitudinea și deciziile luate la nivel înalt.

CITEȘTE ȘI ... ȘOC! În 2011: Grindeanu PROTESTATAR- Vezi motivul ieșirii în stradă


Randi a postat pe pagina sa de socializare un mesaj dur la adresa politicului românesc ”am pus un monstru în locul altui monstru la putere...și am uitat că un murit părinți, copii, studenți!”.
În schimb, Smiley a vorbit despre România ca locul în care ar trebui să ne simțim în siguranță, să avem parte de încredere și educație: ”ACASĂ este locul meu și al nostru. Aici plâgem, râdem, visăm, aici ar trebui să avem încredere că ne poate fi cel mai bine, că nu e loc pentru abuzuri și sfidări...Oameni corecți, optimiști și implicați. Noi sumtem România!”
Reamintim, că seara trecută 200.000 de oameni au ieșit în stradă în toată țara, fiind a treia zi de proteste consecutive.
”ACASĂ este locul meu și al nostru. Aici plâgem, râdem, visăm, aici ar trebui să avem încredere că ne poate fi cel mai bine, că nu e loc pentru abuzuri și sfidări.
Acasă am crescut și am fost educat să nu mint și să nu fur. Să nu fiu agresiv și să respect. Vecinii mei erau la fel, ca majoritatea oamenilor pe care i-am cunoscut apoi. România bine-crescuți.
Oameni corecți , optimiști și implicați. Noi sumtem România!”, a postat Smiley pe pagina sa de socializare.
”După anul 1989 am crezut că ne-am luat țara înapoi și am pus un monstru în locul altui monstru la putere...și am uitat că au murit părinți, copii, studenti.
Am uitat că țara asta nu e a lor e a noastră, a tuturor și am dormit...Și nu sumtem primii pentru care imnul nostru începe cam așa ”Deșteaptă-te române din somnul cel de moarte!”
Suntem o nație de adormiți, de obedienți, de oameni care se lasă calcați în picioare, sau suntem mai mult decât atât?
Cred că e vremea să ne trezim...toți! Ieși în stradă și strigă-ți drepturile!”, a postat artistul Randi pe pagina de facebook.

La nivel național, solidari cu românii care au protestat au fost și Loredana, Voltaj, Inna și Tudor Chirilă.